Reviews

“Ik heb de cursus als zeer positief ervaren. Het boek en de app gaf en geeft mij nog steeds veel houvast. Zeker de app is makkelijk te gebruiken en heeft veel keuzemogelijkheden.Ik oefen nog regelmatig en voel me na het mediteren vaak rustiger. Merk dat ik toch vaak ook voor de ademruimte kies. De groep was een fijne groep, rustig, respectvol, gaf vertrouwen en voelde veilig”. Oude deelnemer 2023

“De mindfulnesstraining vond ik voor mij (piekeraar) zeer nuttig en de oefeningen zijn ook buiten de training, een nieuwe manier van ervaren van het leven in het hier en nu. De manier waarop de training werd gedoceerd sprak mij erg aan en de groep was een goede en veilige omgeving om met de oefeningen bezig te zijn. Dit bericht mag je met mijn voornaam publiceren”. Hans 2023

“Ik heb besloten om mee te doen met de mindfulness training omdat ik last had van werk
gerelateerd stress/burnout klachten. Door mindfulness en Marlies heb ik geleerd om naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Door de signalen te herkennen heb ik geleerd om sneller rust te pakken en de stress te voorkomen in plaats van te bestrijden. De aanpak van Marlies is praktisch en goed in te passen in het dagelijkse leven. Ondanks dat de training virtueel was (ivm corona) was er echt een connectie en verbondenheid.
Ik gun het iedereen om op deze manier aan zichzelf te werken!”.
Sjoerd 2021.

“Afgelopen maanden heb ik (online) de mindfulness cursus gevolgd. Tijdens de cursus was er een prettige en veilige sfeer. Er was zowel ruimte voor serieuze onderwerpen als af en toe humor. Ik ben me meer bewust geworden van mijn stress signalen en vaste patronen, en ervaar nu meer houvast om met lastige situaties om te gaan. Marlies begeleidt de cursus op een rustige en ontspannen manier, en geeft iedereen op een ongedwongen manier de ruimte om zich te kunnen uiten en te groeien binnen de mindfulness!”.
Jenna 2021.

“Mindfulness training gevolgd bij Marlies Helman van Leefmindful. Praktische training, niet zweverig. De training biedt handvatten welke je gemakkelijk kan integreren in je dagelijks leven. Training vond plaats in een informele, huiselijke sfeer. Marlies is kundig, en heeft een fijne stem. Leerboek ter ondersteuning van de training biedt goede achtergrond informatie. Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Dank je wel Marlies! “. Esther Lebbink 2020.

“De cursus ‘Leef Mindful’ is een echte aanrader voor al diegenen, die vinden dat ze een hoofd hebben waar te veel informatie in zit. Of voor diegenen die de knop om hun gedachten uit te kunnen zetten nog niet gevonden hebben. De cursus leert je om in het nu te zijn, waardoor jouw gedachten niet afdwalen naar datgene wat je misschien nog MOET doen. Want niets MOET, maar je mag jezelf toestaan dingen te doen.
Namasté.” Deelneemster 2020.

 “Ontzettend veel gehad aan deze waardevolle training en trainer! Marlies weet door haar eigen authenticiteit een veilige groepsdynamiek te creëren waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. De training heeft me erg geholpen om te zijn met wat er op dit moment in mij leeft. Mijn deelname aan de training had als doel om alle plezierige en onplezierige ervaringen goed te leren voelen. En uiteindelijk heeft me dat juist weer geholpen om me over het algemeen goed te voelen.” Renate 2020.

“Dank je wel voor de fijne lessen Marlies! Je geeft op een ontspannen of beter gezegd op een mindful manier les. Het was een plezier om de training te volgen, ook door de fijne locatie en de goede verzorging; een cadeautje voor mezelf…” Anne 2019.

“Marlies laat zien dat het mogelijk is om tegelijkertijd kwetsbaar en sterk te zijn. Door beide te  omarmen  versterken ze elkaar tot een krachtig instrument nl authenticiteit.  Ik heb geleerd dat het niet erg is om onzeker en kwetsbaar te zijn en durf nu een volgende stap in mijn carrière te zetten. Iets wat ik de laatste jaren voor onmogelijk heb gehouden. Dank je wel”. Marjolein 2018.

“‘flabbergasted’  Ik ging mee met mijn partner en dacht dat Mindfulness zweverig zou zijn. Eerlijk gezegd had ik helemaal geen zin in de workshop. Als snel werd ik aangenaam verrast.  Je oefeningen en tips vond ik heel concreet en toepasbaar”.  Paul 2016

“Ik vond Marlies een fijne trainer. Marlies weet een warme veilige omgeving te creëren. Geen moeten maar enkel open interesse en aanmoediging. Voor mij een levens veranderende ervaring”.  Anoniem 2016.

“Prettig, respectvol, open manier van communiceren. Weet waar ze het over heeft. Fijne ‘meditatie stem’. Heel erg bedankt!” Monique 2015.

“Ik vond het goed dat Marlies zich laat zien zoals ze is. Dat ze van zichzelf dingen waar ze minder goed in is niet verbergt. Daardoor geeft ze een goed voorbeeld, dat als je alles van jezelf omarmt, je sterker in het leven staat”. Sonja 2015.

“Je informatie vooraf is prima voor elkaar. Je introduceert een ‘trainings modus’ van niet oordelen, doe het maar voor jezelf etc, die vrijheid geeft. Er is een goede balans tussen de trainer en de persoon Marlies. Je was consequent in je houding  en hebt werkelijk een prachtige stem. Ik kijk uit naar de oefenavonden!!”  Sandra 2014.