Agenda & tarieven 2023/2024


Mindfulness training volwassenen 2024 

Zaterdagochtend. Planning: Januari 13, 20, 27. Februari 3, 17, 24. Maart 2, 9, 16 (inclusief stiltedagdeel).
Tijd: 09.30 – 12.00 (2,5 uur). Locatie: Boerderij Landzicht, Hofgeesterweg 6, Velserbroek. Kleine groepen van 6-8  personen.Incl. Reader, MP3 bestanden. Supportmail en mogelijkheden voor persoonlijke support tussen de bijeenkomsten door. Verdiepende artikelen.Thee, wat lekkers, yoga matjes en kussentjes zijn aanwezig. Investering:
€ 395,00 voor particulieren die de training zelf betalen.
€ 395,00 voor particulieren waarbij de training wordt vergoed door de zorgverzekeraar.
€ 595,00 (BTW vrij) voor werkgevers.
Na de aanmelding voor de Mindfulness training, via  leefmindful@gmail.com  krijg je een aanmeldingsformulier toegestuurd. Daarna volgt een telefonisch intake gesprek met de trainer. Je deelname is definitief na aanmelding, het intakegesprek en overmaken van het cursusgeld (kan ook in termijnen worden betaald).

Lopende training 2023 Zaterdagochtend. Planning: September 30. Oktober 7, 14. November 4, 11, 18, 25.  December 3, 9 

 Online Workshop: Kennis maken met Mindfulness. 
Wil je weten wat Mindfulness  inhoudt en wil je het eerst zelf ervaren voordat je besluit om deel te nemen aan een 8-weekse Mindfulnesstraining? Dan is deze workshop bestemd voor jou!
Tijdens de workshop worden theorie en meditatieoefeningen afgewisseld en is er natuurlijk voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.
Na het volgen van deze workshop:
– Ben je op de hoogte van de thema’s, opbouw en structuur van het 8 weekse
programma.
– Heb je kennis gemaakt met meditatieoefeningen (o.a. zitmeditatie en bodyscan).
– Ben je op de hoogte van het ontstaan van de MFN training.
– Heb je ervaren wat MFN voor je zou kunnen betekenen.
– Heb je ervaren hoe je MFN kan toepassen in de dagelijks leven.
– Heb je kennis gemaakt met de trainer Marlies Helman.
– Ontvang je een digitale goodiebag met oefenbestanden, literatuurlijst en praktische handvatten om meteen met Mindfulness aan de slag te gaan. Neem contact op  voor een afspraak.
Trainer: Marlies Helman
Investering:  € 15,00
Aanmelden kan via leefmindful@gmail.com

Oefenbijeenkomsten 2024 
Op zaterdagochtend 23 maart as Boerderij Landzicht van 9.30 – 12.00 uur. Investering € 30,00.  Maximaal 5 deelnemers per bijeenkomst. Je kunt je aanmelden via  leefmindful@gmail.com Heb je vragen neem dan contact op met mij, Marlies.

Online Oefenbijeenkomsten 2023/2024 via google meet: Maandag Planning volgt
 Van 18:30- 19:30 uur. Investering € 10.00. Maximaal 8 deelnemers per bijeenkomst. Je kunt je aanmelden via leefmindful@gmail.com Heb je vragen neem dan contact op met mij.

Waarom online oefenavonden?
Het blijkt  in de praktijk dat het best lastig is om met Mindfulness door te gaan, zonder een wekelijkse ‘stok achter de deur’. Om die reden is Leefmindful  gestart met online  Mindfulness oefenbijeenkomsten. Uit onderzoek is gebleken dat online bijeenkomsten net zo goed werken als fysieke bijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten ligt de nadruk op: contact maken met jezelf en hoe het met je gaat, stilte bewaren met elkaar, gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties observeren en kunnen laten zijn en bij de directe ervaring blijven. De avonden beginnen met een korte meditatie om van de ‘doe’ in de ‘zijns’ modus te raken en we werken met thema’s van de 8 weekse training, zoals de automatische piloot, omgaan met hindernissen, bewust zijn van je adem, aanwezig blijven, toestaan laten zijn ed. De bijeenkomsten zijn ervaringsgericht en verdiepend. Je bent van harte welkom met meditatie en yoga ervaring. Heb je dit niet neem dan contact op en dan kijken we wat wel mogelijk is.

2023/2024
1. Mindful (basis)wandeling. ‘Uit je hoofd in je lijf’. Planning volgt
Wanneer: Donderdag 
Tijd: Van 9.30-11.00 uur.
Waar: Duin en Kruidberg, Santpoort-Noord.
Tempo: Ongeveer 4.0 km/uur.
Parkeren: gratis, in de buurt. Max aantal deelnemers is 4.
Investering: € 15.00
Opgeven via leefmindful@gmail.com tav Marlies

Individuele Mindfulness training (individuele Mindfulness Based Cognitieve Therapie)
Als je liever een individuele Mindfulness training volgt dan kan dat ook. Bijvoorbeeld als je  om een bepaalde reden niet in een groep kunt deelnemen. De inhoud van deze training is hetzelfde als de reguliere Mindfulness training en bestaat uit 8 sessies van 1.5 uur. Stilte dagdeel is optioneel.
Investering:
€ 695,00 voor particulieren die de training zelf betalen.
€ 795,00 voor particulieren waarbij de training wordt vergoed door de zorgverzekeraar.
€ 1095,00 (BTW vrij) voor werkgevers.
Voor meer informatie of aanmelden, kun je mailen met leefmindful@gmail.com of neem contact op met Marlies 06-11273160

Leefmindful gezondheidszorg bedrijfstrainingen
‘Leefmindful bedrijf gezondheidszorg’ richt zich specifiek op de gezondheidszorg en de doelgroep verpleegkundigen, verzorgenden, andere hulpverleners en leidinggevenden. Kort gezegd, het menselijk kapitaal, werkzaam in ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorg en andere zorginstellingen.Voor meer informatie of een oriënterend gesprek kun je vrijblijvend contact opnemen. Via leefmindful@gmail.com of telefonisch met Marlies Helman 06-11273160

We zien de dingen niet zoals ze zijn, maar zoals wij zijn.
De Talmoed