Oefenbijeenkomsten 2024

“Het blijkt  in de praktijk dat het best lastig is om met Mindfulness door te gaan, zonder een wekelijkse ‘ milde, stok achter de deur’. Om die reden organiseert Leefmindful  regelmatig Mindfulness oefenbijeenkomsten.”

Oefenbijeenkomsten 
Op zaterdagochtend 29 juni 2024 in Boerderij Landzicht van 9.30 – 12.00 uur. Investering € 30,00  Maximaal 6 deelnemers per bijeenkomst. Je kunt je aanmelden via  leefmindful@gmail.com Heb je vragen neem dan contact op met mij, Marlies.

Waarom oefenbijeenkomsten?
Juist in deze tijd, kan Mindfulness en Compassie zo helpend zijn. Tijdens de bijeenkomsten ligt de nadruk op: contact maken met jezelf en hoe het met je gaat, stilte bewaren met elkaar, gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties observeren en kunnen laten zijn en bij de directe ervaring blijven. De bijeenkomsten beginnen met een korte meditatie om van de ‘doe’ in de ‘zijns’ modus te raken en we werken met thema’s van de 8 weekse mindfulness training, zoals de automatische piloot, omgaan met hindernissen, bewust zijn van je adem, aanwezig blijven, toestaan laten zijn ed. De bijeenkomsten zijn ervaringsgericht en verdiepend. Je bent van harte welkom met meditatie en yoga ervaring. Heb je dit niet neem dan contact op en dan kijken we wat wel mogelijk is.