Workshops 2022.

Workshop: Kennis maken met Mindfulness
Wil je weten wat Mindfulness  inhoudt en wil je het eerst zelf ervaren voordat je besluit om deel te nemen aan een 8-weekse Mindfulnesstraining? Dan is deze workshop bestemd voor jou!
Tijdens de workshop worden theorie en meditatieoefeningen afgewisseld en is er natuurlijk voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.
Na het volgen van deze workshop:
– Ben je op de hoogte van de thema’s, opbouw en structuur van het 8 weekse
programma.
– Heb je kennis gemaakt met meditatieoefeningen (o.a. zitmeditatie en bodyscan).
– Ben je op de hoogte van het ontstaan van de MFN training.
– Heb je ervaren wat MFN voor je zou kunnen betekenen.
– Heb je ervaren hoe je MFN kan toepassen in de dagelijks leven.
– Heb je kennisgemaakt met de trainer Marlies Helman
– Krijg je een digitale goodiebag met oefenbestanden, literatuurlijst en praktische      handvatten om meteen met Mindfulness aan de slag te gaan.

Zaterdag  2022 Tijd: 9.30 – 12.00 uur
Locatie: Boerderij Landzicht Hofgeesterweg 6, 1991 AD Velserbroek. Gratis parkeren. Wat lekkers, thee,  yoga matjes en kussentjes zijn aanwezig. Kleding: gemakkelijk, met ruimte om de buik, extra sokken. Kleine groep  (max 8 ).
Trainer: Marlies Helman
Investering  € 15,00
Aanmelden kan via leefmindful@gmail.com

Workshop:  Mindful in beweging.  Als je interesse hebt stuur dan een mail!  Voor iedereen die interesse heeft in Mindful bewegen. Wees welkom zowel met als zonder klachten, met reuma, (chronische) pijn of blessures, burn- out, piekergedachten, somberheid, overgewicht  of hoge bloeddruk! Max 6 deelnemers. Mindful bewegen houdt in dat je met aandacht beweegt, zonder oordeel, vriendelijk, geduldig en zonder ander doel dan dat wat je ervaart, te aanvaarden. De workshop is voor iedereen geschikt  het gaat om de Mindful  benadering van bewegen waarbij  je steeds bewust bent van wat je op kunt merken in je lichaam. Het maakt daarbij niet uit of je fysiek in een goede conditie bent of juist niet. Het gaat om het aanleren van de attitude om met aandacht te bewegen.De workshop is ervaringsgericht. Er wordt veel geoefend en er is ruimte voor persoonlijke aandacht. We werken op de veilige grens van ons kunnen. Na de workshop ben je in staat om zelfstandig  Mindful bewegingsoefeningen uit te voeren. Je hebt ervaren wat Mindful bewegen inhoudt. Je kunt Mindfulness integreren in je leven en in de sport die je beoefend.
Na de bijeenkomst ontvangt  je  MP3 oefenbestanden en een mail met informatie  over Mindful bewegen. Incl. Thee, wat lekkers, yoga matjes en kussentjes zijn aanwezig.

Trainer: Marlies Helman
Investering: € 30,00
Aanmelden kan via leefmindful@gmail.com