Oefenbijeenkomsten 2020

“Het blijkt  in de praktijk dat het best lastig is om met Mindfulness door te gaan, zonder een wekelijkse ‘stok achter de deur’. Om die reden organiseert Leefmindful  regelmatig Mindfulness oefenbijeenkomsten.”
Maandag avonden: Via ZOOM info volgt nog!
April
*13 ( *2e paasdag). Mei 11, 18. Van 18.30 – 19.45 uur. De ruimte is vanaf 18.15 uur open. Locatie: Boerderij Landzicht. Max 8 deelnemers per bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomsten ligt de nadruk op: contact maken met jezelf en hoe het met je gaat, stilte bewaren met elkaar, gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties observeren en kunnen laten zijn en bij de directe ervaring blijven. De avonden beginnen met een korte meditatie om van de doe in de zijns modus te raken en we werken met thema’s van de 8 weekse training, zoals de automatische piloot, omgaan met hindernissen, bewust zijn van je adem, aanwezig blijven, toestaan laten zijn ed. Ook  worden er onderwerpen en thema’s vanuit de compassie training, breinkennis en ACT behandeld. De bijeenkomsten zijn ervaringsgericht en ook verdiepend.
De investering is € 10 per keer.

Je bent van harte welkom met meditatie en yoga ervaring. Heb je dit niet dan kun je contact opnemen via de mail en dan kijken we wat wel mogelijk is!

Opgeven kan via Marlies  info@leefmindful.nl